Multybyen

| START SIDE | OM FORENINGEN | AKTIVITETER | SUMMER CAMP | BEGIVENHEDER |
russisk version
Russisk version


SUMMER CAMP

International sommelejr i Danmark

Program 2014 ”Der var engang hos det Danske kongerige…”

1. Vi blev en lille international familie.

I år fra slutningen af juli til midten af august havde vi en rigtig hyggelig lejr. Det har den også været alle andre år, men i år var noget helt særligt. Vi var ikke så mange mennesker som vi plejer at være til arrengementer som denne, og dette betød at vi havde mere tid til at lære hinanden at kende på et dybt og personligt niveau.


Udflugterne var rigtig hyggelige og vi fik brugt massere af tid sammen. Vi var ude og se en masse skønne seværdigheder i Danmark.


2. Vi har lavet mange sjove, spændende og interessante ting.

Udover alle de spændende rejser var hverdagen også propfyldt med spændende aktiviteter, som havde fokus på at styrke venskaberne blandt sommerlejrens deltagere samt udforske både dansk og russisk kultur, og hvor disse mødes.

3. Skakundervisningen.

Hver dag var der også skakundervisning med skakmesteren Namik. Dette var meget eftertragtet, og de unge var fuldt optagede af at lære så meget som overhovedet muligt. Efterfølgende blev der arrangeret turneringer, så børnene kunne afprøve deres nyindlærte skakfærdigheder.


4. På besøg hos Dronningen - en tur på Fredensborg Slot, kongelig park, have og orangeri.

Eftersom sommerlejrens hovedfokus var på dansk- og verdenshistorie af kongelige huse, var vi på samtlige rundvisninger på Fredensborg Slot og de kongelige haver omkring Slottet.


Guiden fortalte os om alle de smukke seværdigheder og det var rigtig tilfredsstillende at få set det guiden snakkede om. Vi så også det kongelige orangeri og også den kongelige urtehave, som personligt bliver passet af prinsgemalen.


5. En tur til Odense til H.C. Andersen kulturhistorisk center.

Vi havde også en tur til Odense, H.C. Andersens hjemby. Der så vi samtlige H.C. Andersen museer og Multibyens formand Margarita fortalte mange interessante fakta fra H.C. Andersens liv. Vi har også set en udendørs teaterstykkeforestilling af H.C. Andersens eventyr. Det var de unge rigtig glade for.

6. En tur til København.

Den mest indholdsrige dag på programmet var da vi tog til København. Først og fremmest var der rundvisning i byen og på Strøget, med alle Strøgets uendelige shoppingmuligheder.


Så sluttede vi af med forlystelsesparken Tivoli. Sidstnævnte var især rigtig populært.

7. En tur til Sverige.

Der sneg sig også en tur til Sverige ind, som sommerlejrens deltagere var rigtig glade for. Ingen af dem havde været i Sverige før, så det var en fed oplevelse at sammenligne Danmark og Sverige.


8. En tur til National kulturhistorisk Museum i Hillerød på Frederiksborg Slot.

Den sidste dag på sommerlejren var også en mulighed, hvor dem der havde lyst kunne komme på Museum på Fredensborg Slot. Og det var rigtig smuk afslutning for dem, mens alle andre deltagerne havde forberedt den sidste af sommerlejrens opgaver til Den Store Internationale Dag, hvor vi præsenterede tre lande – Danmark, Rusland og Indien - med spil og spændende historier.
Projektleder: Margarita Popova +45 31 37 02 99, multibyendk@hotmail.com

 

| MULTIBYEN | multibyendk@hotmail.com | tlf. +45 3137-0299 |
| Russisk Center for Videnskab og Kultur | Vester Voldgade 11, 1552 Kbh. V. |
Last update: Mon, 22-September-2014 23:55