Multybyen

| START SIDE | OM FORENINGEN | AKTIVITETER | SUMMER CAMP | BEGIVENHEDER |
russisk version
Russisk version


SUMMER CAMP

Den 6. Internationale Summer Camp i Danmark

3. til 24. august 2019

I år var vores sommerlejr beliggende til en udvej i et malerisk hjørne af Danmark i Odsherred Geopark blandt bakker og dale i den danske landsbyidyl, med gåafstand til havet. UNESCO Geopark Odsherred er et imponerende naturmonument fra istiden med 17.000 års historie! Og i nærheden ligger sandstranden, som blandt de lokale er kendt som ”Den Danske Riviera”.


Lejren var baseret på det Internationale Uddannelsescenter MillCamp Academy i Asnæs, hvor vi havde en 2-etagers bygning og 2-3 persons værelser til ophold, undervisningslokaler, et hus til kreative værksteder, et stenamfiteater, en udendørs café, afslapnings rum, bevægelsespladser samt et køkken med spisestue og hjemmelavet mad.


Den 6. International Sommer Camp i Danmark blev afholdt i samarbejde med Sommerskolen! Når alt kommer til alt er sommeren en fantastisk mulighed ikke kun for at slappe af, men også for at lære noget. Når unge rejser til et andet land og møder hinanden ude i den store verden, er der interessent for dem at lære lidt sprog, at blive bekendt med beboernes kultur og livsstil, lære noget, der er nyttigt i livet. I år arbejdede ”sprogskoler” på dansk, engelsk, russisk og spansk i vores sommerlejr. Alle deltagere havde deres egne mål: nogen arbejdede på udtalen, og nogen forberedte sig til at bestå en eksamen! Og alle havde lejlighed til at tale med dem, der tale udvalgte sprog som modersmål og dem, der taler flydende, selvom de bor i et andet land.

Og som en bonus fik deltagerne et iværksætter-tankekursus og erfaring med at løse specifikke iværksætteropgaver!


Naturligvis glemte vi ikke udflugter til gæsterne en interessant rejse gennem vores magiske land af H.C. Andersen!

Danmark er et lille land, hvor der bor en forbløffende og stor befolkning, der ved at bevare sine traditioner udvikler sig fremad, hvilket er vigtigt for samfundet her og nu og for de kommende generationer. Her sameksisterer det ældste monarki med en 1000-årig historie roligt med udviklingen inden for demokrati og velfærdsværdier samt forskning, uddannelse, teknologi, arkitektur, landskabsdesign, økologi, ledelse og iværksættelse.

Danskere elsker og ved, hvordan man samarbejder og kan lære andre om dette. Kun en kendsgerning siger allerede meget: i 80% af europæiske projekter deltager danskerne som deltagere og i 40% som projektledere.

Takket være internationale projekter har danske unge mulighed for at se på verden fra forskellige perspektiver og sætte pris på, at verden rundt er rigere og mere diverse end hvad der kan ses gennem det danske ”hygge vindue”. Mange mennesker - mange verdener! Og der er intet mere interessant!

Den internationale sommerlejr i Danmark 2019 samlede unge fra Skandinavien, Europa og Amerika fra 11 lande med forskellig etnisk baggrund: spansk, engelsk, russisk, fransk, finsk, svensk, tysk, argentinsk, chilensk, italiensk, dansk. Og det er vidunderligt! Alle var klar til at lære, kommunikere og gøre verden til et bedre sted. Alle var glade for hinanden! Og det er det vigtigste.

Vi ses igen, kære venner!

Margarita Popova, projektlederProjektleder: Margarita Popova, +45 31 37 02 99, multibyendk@hotmail.com

 

| MULTIBYEN | multibyendk@hotmail.com | tlf. +45 3137-0299 |
| Russisk Center for Videnskab og Kultur | Vester Voldgade 11, 1552 Kbh. V. |
Last update: Thu, 25-Juli-2019 22:40