Om os

Velkommen til MULTIBYEN

Aktivitetcenter for unge og børn

Multilingual, multietnisk og multikulturelt fællesskab i København

MULTIBYEN blev oprettet i 2008 i København med de første 20 børn og unge. I dag har vi omkring 70 medlemmer og mange gæstemedlemmer som deltager i vores projekter i gang imellem.
Multibyen formål er at skabe støttende og læringsvenligt miljø for kognitiv, kreativ, social, personlig og interkulturel udvikling for foreningens medlemmer.
Da mange af vores børn kommer fra forskellige etiske og kulturelle traditioner, fokusere vi os på at støtte deres søgen efter identitet. Vi stræber efter at vise, at verden er rigere takket være mangfoldigheden af sprog og kulturer.
Vi søger udvidelse og styrkelse af vores arbejde og derfor lærer os hos andre gennem netværk og samarbejde med partnere fra andre lande.
Vores prioriteter er initiativ, fleksibilitet, stabilitet og en bedste version af os selv i den verden, vi er.

Aktivitetstimer og Hold

MULTIBYEN tilbyder sport, kunst, sprog, kultur, teater, indretningsdesign, bæredygtighed, psykologi, iværksætteri, rollespil og bevægelseslege. Vores instruktører skaber et inkluderende miljø. Velkommen!

Vores mission

Multibyens aktiviteter fremmer unges kompetencer til bedre parathed i fremtid. Ugentlige aktiviteter er en fordel for understøttende udviklingsmiljø og fællesskab et med attraktivt rum, hvor unge erkender verden som et multidimensionalt univers.

Multibyen

fremmer ikke-formal uddannelse og inspirere værdifuldt samvær i et venligt fællesskab

Multibyen

står stærk i internationalt samarbejde med lignede NGO både i EU og hele verden

Børn

Aldersgrupper for ugentlige aktiviteter

Børnetimerne typisk fra 5 år og arrangementer fra 2 år.

Unge

Aldersgrupper for deltagelse i internationale projekter

Velkommen til Erasmus+ program fra 13 til 35 år

Tilmeld dig nu og oplev glæden sammen med os